El projecte de Paulownia Natural Growers.

Comencem un nou any i també nova web. Moltes coses han ocorregut d’ençà 2012 que començarem a comercialitzar la nostra pròpia fusta de paulòwnia cultivada en València. Vull agrair sincerament de tot cor a tots els nostres clients, shapers i amics arreu d’Europa, que ens han acompanyat durant la travessia, per tota l’ajuda i consells rebuts. Ens ha aportat una experiència vital increïble al llarg de tots aquests anys. Des d’aquí el meu més sincer agraïment a tots.

Després de 10 anys treballant i subministrant fusta en molts diversos formats ha irromput amb força el meu fill, Miquel Jr. Porta desenvolupant des de fa uns pocs anys enrere de forma progressiva nous projectes relacionats amb dia a dia de Paulòwnia Natural Growers. Mes enllà del subministrament de fusta i blanks, porta ja temps aprenent, millorant i consolidant confiança amb les tècniques de construcció i acabat de kiteboards i surfboards amb fusta de paulòwnia. Els resultats són completament espectaculars.

Així doncs, comencem amb moltes ganes, com les del primer dia, una nova etapa on també tindran cabuda l’elaboració de nous productes, fets a mà, de la nostra marca disponibles ara des de la web. Ens encanten els reptes, si no fos així no estaríem on estem. Pugem un nou esglaó en la qualitat del nostre treball. Si ja érem autoexigents, ara molt més.